vineri, 30 iunie 2017

Hotel Regia, Baile Olanesti

Pe perioada plecarii in India am dus copiii la Baile Olanesti, sa nu-mi simta lipsa. Ei au mai plecat de acasa fara mine, eu fara ei nu. Asa ca, imediat ce am coborat din avion si m-a recuperat sotul am pornit catre Baile Olanesti.

Nu aveam rezervare, convinsi ca vom gasi ceva la fata locului. Dar, cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, atat la pensiunea unde erau cazati copiii si bunica din dotare, cat si la multe pensiuni din jur era plin. Asa ca am purces la cautare de cazare, luand la rand fiecare hotel si pensiune.

Am ajuns la Hotel Regia din intamplare, dupa ce cineva ne-a indrumat la o pensiune cu camere libere din apropiere (si oribile, si scumpe, unde mirosea puternic a pipi). De cand am intrat in hotel mi-am dorit sa gasesc cazare, si spre norocul meu aveau, si camere si apartamente. Preturile mai mult decat decente, 100 lei camera dubla, 150 lei apartamentul cu 2 camere. Am ales apartamentul, intrucat copiii doreau sa doarma cu noi, si o camera ar fi fost prea mica.

Singurul lucru negativ ar fi ca nu e lift, si am facut ceva sport urcand cele 3 etaje de cateva ori pe zi. Dar restul este perfect, de la camerele spatioase si curate, baile mari, mobila noua si curatenia si mirosul de proaspat de peste tot. 

Micul dejun se poate servi la restaurantul hotelului, contra cost, in perioada in care am mers nu aveau insa alte mese. Dar este peste drum de Hotel President, unde au mancare buna si ieftina. 

Au o terasa draguta cu multe jucarii pentru copii, numai buna de servit un suc in liniste. 

Din pacate am doar o poza cu vederea din balcon, dar sigur voi reveni intr-o zi la Regia.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu