miercuri, 1 august 2018

Din nou la Movieland

Am ales abonamente pentru parcul Movieland, la pretul de 49 euro. Abonamentele includ parcare gratuita incepand cu ziua urmatoare validarii, 4 euro reducere la Medieval Times si 2 euro reducere la Rock Star. Abobamentul ales de noi includea intrari nelimitate in Movieland si 2 intrari la Caneva Aquapark. Cum nu suntem amatori de parcuri acvatice, nu am ajuns nici la aceasta vizita la Caneva, dar se pot achizitiona si abonamente cu intrari mai multe la Caneva. Exista si alte variante de bilete, pretul lor poate fi consultat aici.





Incepand cu 2018 Expedition Pangea este o atractie noua. O plimbare cu jeepul prin lumea dinozaurilor, permis accesul de la 70 cm, copiii pana in 140 cm vor fi insotiti de un adult. Noi am fost anul trecut, nu am testat aceasta atractie, dar speram sa o testam in viitorul apropiat.

Fantasmik este o atractie deschisa in 2017, care permite accesul copiilor de la 100 cm, pana la 120 cm fiind nevoie de insotitor. E un fel de Casa Groazei pentru copii, Alfi si Dodo nu au fost impresionati, este pentru exploratori mai mici.



Bronto Jet a fost atractia favorita de aceasta data, ne-am dat de multe ori. Un montagne rousse rapid, tare amuzant. Este permis accesul de la 100 cm.




Route 66 a fost si de aceasta data printre favorite. O plimbare cu masina pe cel mai cunoscut drum american. Acces de la 100 cm, copiii mai mici cu insotitor.







Troncosaurus, o calatorie cu busteanul de-a lungul unui rau cu 2 cascade. Accesul este permis de la 100 cm, copiii au nevoie de insotitor. Se recomanda doar in zilele calduroase.





Bront’O’Ring e un trenulet in forma de dinozaur, distractiv pentru cei mici. Accesul de la 100 cm, copiii trebuie insotiti.


Back to Backstage, o calatorie cu trenuletul la inaltime. Trenuletul opreste in cateva statii, unde poti vedea pe ecrane informatii despre atractiile parcului. Potrivit pentru toate varstele, copiii sub 100 cm trebuie sa fie insotiti. 


Cooter’s Rodeo, un carusel cu leagane, pentru copii. Daca data trecuta s-au dat de multe ori, de aceasta data l-au cam ocolit.


BC-10 Airline e o atractie pe care o cam ocolesc in parcuri, dupa ce am plans in ceva asemanator in Efteling, Olanda. Un leagan imens, aici sub forma de dinozaur. Cand ajungi in varf stomacul tau o ia razna. Lui Alfi i-a placut mult, asa ca ne-am dat de mai multe ori. De data asta nu am plans, ba chiar mi-a placut. Posibil sa nu fie la fel de periculos ca cel din Efteling, unde accesul era permis de la 120 cm (aici de la 110).


Android, un simulator video cu lupte cu roboti android. Accesul este permis de la 120 cm.






Overdrive Live Set te invita la filmarea unui film de actiune politist in San Francisco 1970. Sunt alesi oameni din public pentru figuratie. Se filmeaza cateva scene, la sfarsit se vizioneaza rezultatul. Nu trebuie ratat sub nicio forma, este foarte distractiv. Doar 2 reprezentantii pe zi. Filmul poate fi descarcat de pe site, pentru cei care au norocul sa ajunga actori e o amintire nepretuita.















Kitt Super Jet a fost una din atractiile favorite ale copiilor. Ne-am dat de mai multe ori, de fiecare data am stors apa din haine, noroc ca era foarte cald. O fuga cu barca cu motor pe valuri (uneori te salta bine, asa ca tineti-va strans), urmatiti de un elicopter cu arme de foc. Accesul permis de la 120 cm, e necesara purtarea unei veste de salvare. Nu as recomanda in zilele in care e racoare. De obicei e coada, dar se merge repede, intr-o barca intrand 15 persoane.






















Magma 2.1 o alta atractie indragita de copii. O calatorie cu un camion, o simulare de cutremur, o explozie, o cisterna de apa ce curge pe camion, de la 120 cm inaltime.  Pe locurile din spate curge apa din greu.









U-571 Submarine Simulator simuleaza un atac cu bombe asupra submarinului U-571 (reconstruit la scala 1:1). Multa apa, intuneric, desi distractiv pentru adulti poate fi neplacut pentru copii. “Curajosilor” mei nu le-a placut. Permite accesul de la 100 cm.


Police Academy este un simulator auto, avand ca instructori personajele din film. De la 120 cm. Este amuzant.

Diabolik Invertigo, pentru cei curajosi de peste 140 cm. Nu prea am vazut amatori. Sunt multe filmulete pe 
youtube.


Hollywood Tower, o cadere libera de la 50 metri, permite accesul celor de peste 120 centimetri. Doar pentru curajosi.






Horror House permite accesul celor ce au peste 14 ani. O experienta horror de 10 minute, pe care doar 40% din vizitatori reusesc sa o duca la final. Nu sunt amatoare de filme horror si nici prea curajoasa, asa ca nu am bifat-o nici de data aceasta.



TRM (Tomb Rider Machine) permite accesul celor de peste 140 centimetri. O rotire in toate directiile, pentru cei curajosi.


Oktopus este o caracatita clasica cu 4 brate care permite accesul de la 100 cm.


Din spectacole nu ratati John Rambo Show, un film live de 30 de minute cu explozii, impuscaturi, salvari miraculoase. 3 persoane din public sunt rapite si salvate de John Rambo.




















Hooray for Hollywood este spectacolul care incheie ziua. 15 minute de dans si voie buna, pentru o despartire in aplauze.











Mai sunt cateva spectacole, dar nu am reusit sa le vedem. 

Cat despre mancare, am mancat doar la Big Stone Grill. O masa pentru 4 persoane costa in jur de 50 de euro, au mai multe variante: pulpa de curcan, lasagna, friptura de vita la gratar, hot dog. Recomand friptura de vita cu garnitura de porumb si sos barbecue:



Movieland continua sa fie un parc minunat, cu cozi mici, numai bun de vizitat. Pentru o experienta cat mai variata mergeti dupa ce copiii depasesc 120 cm inaltime.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu