vineri, 28 iunie 2013

Residence Experia

Residence Experia este la vreo 3,5 km de Peschiera del Garda. În mijlocul unui teren de golf, e multă linişte, iar peisajul este relaxant. Recepţia este deschisă dimineaţa doar o oră, dar nu chiar în fiecare zi (miercurea şi duminica nu). Dar la nevoie fetele vin şi sunt tare de treabă. E puţin mai incomod dacă nu ai maşină, chiar m-au sfătuit înainte de a închiria să mă mai gândesc. Dar există un free shuttle până la Parc Hotels situat la 150m, la fiecare oră de la 9:00 la 22:50, cu o pauză mai mare la prânz şi o pauză seara (nu circulă la 19:00), au un minimarchet prin apropiere şi un automat la recepţie, aşa că te poţi descurca şi fără maşină. La nevoie poţi lua un taxi, 10-12 euro.

Noi am optat pentru apartament cu 2 dormitoare. La parter sufragerie cu o canapea extensibilă, bucătărie cu maşină de spălat vase, cuptor electric, plită electrică şi o baie mare cu cadă de baie şi bideu. Jos, la subsol cele 2 dormitoare cu pat matrimonial, o baie cu cădiţă de duş. Mult spaţiu, cam 100mp cu totul. Unul din dormitoare avea o terasă mare, celălalt dădea într-un balcon. Din sufragerie ieşeai pe terasă, aveai un spaţiu verde - mini-grădină ce dădea spre piscina complexului. Piscină în care te puteai bălăci toată ziua.

Preţul a fost ok, curat, casa imensă, ne-a plăcut foarte mult. Ne-am descurcat şi fără maşină, dar ce bine-ar fi fost dacă era cursa de la 19:00 (parcurile de distracţie se închid la 18, ajungi în Peschiera pe la 18:15, exact când trece autobuzul spre hotel). Şi mi-ar fi plăcut să mai existe un spaţiu de joacă pentru copii. Şi poate wi-fi şi în camere (momentan e doar lângă recepţie).

Am primit şi un carton cu numele şi perioada sejurului care ne garanta reduceri diverse. Noi am mâncat des la Pizzeria de la Parc Hotels unde ar fi trebuit să avem 20% reducere. Doar că nu puneau băuturile, rotunjeau (5.80 devenea 5.00), nu dădeau reducere dacă luai la pachet, şi marea reducere nu prea a fost reducere. Dar cum mâncarea era bună, preţurile ok şi cum ne-am fript la o terasă din centrul oraşului am continuat să mâncăm la ei. (eu am o regulă, nu mă cert niciodată cu cineva care-mi pregăteşte masa, mai ales pentru sume mici).

Dacă ar fi să mai mergem în zona asta cu siguranţă tot la ei am trage.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu