miercuri, 6 septembrie 2017

Hotel Carmen, Predeal

In vacanta dintre semestre am iesit cateva zile din Bucuresti, sa luam un pic de aer curat si sa vedem daca le place copiilor la schi.

Ca loc de cazare am ales Hotel Carmen din Predeal, unde pentru 4 nopti am platit 1150 lei, cu mic dejun inclus.

Hotelul nou renovat arata foarte bine. Are un centru spa cu piscina, sauna si jacuzi, un centru bowling cu 6 piste si un restaurant, asa ca-ti poti petrece timpul in mod placut seara. Poti programa si o sedinta de masaj, la un cost suplimentar.

Hotelul are camere de 3 si 4 stele, noi am avut de 3 stele. Camera un pic cam mica, cu patul suplimentar era de-a dreptul inghesuita. Mobilierul nou arata bine, pat foarte comod, televizor cu ecran plat, birou (foarte util pentru temele de vacanta), halat pufos si papuci, si o baie incapatoare si moderna. Totul foarte curat.

Micul dejun bun, variat, un pic cam aglomerat, platourile nici nu ajungeau bine pe bufet si se goleau, asa ca daca voiai un anumit produs, trebuia sa urmaresti cand vine.

Centrul spa are o piscina incapatoare cu apa incalzita, numai buna de balacit dupa o zi pe partie. Jacuzzi era plin, in schimb sauna pustie.

La centrul de bowling tarifele sunt un pic mai mari fata de Bucuresti. Cam aglomerat seara.

Restaurantul are mancare buna. Preturile sunt putin mai mari, iar in zona sunt multe optiuni de mancare, asa ca e aproape gol. Numai bun daca vrei o seara linistita.

Hotelul este aproape de gara din Predeal, sunt cateva magazine si restaurante in zona, un parc cu loc de joaca pentru copii, te poti plimba fara probleme seara prin oras. Daca vrei doar sa schiezi, drumul catre partie e cam lung pentru picioare mici de copil, dar daca vrei si alte activitati, e numai bun. 

Camera noastra dadea spre DN1, obisnuiti cu zgomotul Bucurestiului ni s-a parut chiar liniste. Putina galagie a facut grupul de adolescenti aflati in tabara, cazati pe acelasi etaj. Dar nu atat de multa pe cat am crezut ca vor face.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu