miercuri, 1 ianuarie 2014

Regele cumparaturilor

Iti place sa fii in centrul atentiei? Te plictiseste politetea? Vrei sa enervezi cel putin o persoana? Atunci citeste cele 6 reguli pentru o zi de neuitat la cumparaturi. O zi care te va transforma intr-un rege.

1. Parcheaza cat mai aproape de intrarea in magazin. Adica pe locul special pentru handicapati. Ca doar n-o fi sa mergi mai mult de 5 pasi.
Si apoi asta de fapt e locul smecherilor, handicapatii nu vin la cumparaturi.
Ce te faci insa daca toate locurile speciale sunt ocupate?
Simplu, parchezi cat mai aproape de magazin. Punct. Ce daca nu e marcat drept loc de parcare, doar nu era sa obosesti mergand.
Si ce daca ceilalti soferi abia au loc sa treaca? Pot oricand sa intoarca, nu e ca si cum tu le-ai fi blocat calea.

2. Nu pierde vremea la cozi.
Romanii astia nu stiu sa evolueze, au ramas la coada comunista. Coada e expirata, prin urmare fugi la cel mai apropiat cantar si tranteste-ti punga cu legume. Ignora-i pe fraierii care asteptau linistiti la coada, daca au rabdare sa mai stea la coada inseamna ca au destul bun simt sa nu protesteze. Daca protesteaza sigur sunt invidiosi pe tine.
Da, oare care era codul? Scoate-ti telefonul si sun-o pe nevasta-ta sa-ti spuna codul de la ardei, ca l-ai uitat.
Ha! Individa din spatele tau isi da ochii peste cap, sigur e invidioasa pe telefonul tau. Lasa sa astepte, invidioasa fraiera, te pomenesti ca asta stie codul la ardei.

3. E ok sa te razgandesti.
Daca ai luat un produs, sa zicem un peste mare, si-ti aduci aminte pana la iesire ca nu-ti place pestele, ca e plin de oase, lasa-l pe cel mai apropiat raft, de exemplu la jucarii. Hahaha, ce nostim arata crapul printre ursuletii de plus, merita o poza. Chiar arata a jucarie, cat le va lua fraierilor sa-l gaseasca aici?

4. Caruciorul tau poate fi parcat oriunde. La fel ca si masina. Doar n-o sa te chinui sa-l asezi intr-un colt retras cat tu cauti marca de bere favorita. Aia care n-au loc de tine pot merge pe culoarul de alaturi. Ce, doar n-o fi asta singurul culoar din magazin.

5. Produsele sunt facute pentru a fi gustate. Doar n-o sa cumperi iaurt cu fructe daca nu e bun. Desfa o cutie si gusta. Iti place atunci cumpara. Nu-ti place, cauta alta marca. Cutia desfacuta se lasa pe raft, doar n-o sa cumperi ceva desfacut.

6. Aseaza-te la casa rezervata pentru handicapati, femei insarcinate si pentru tine.
Se nimereste una cu burta mare dupa tine? Sa astepte, ca doar n-o naste chiar acum. Si daca n-are voie in picioare ce-o cauta in magazin? Sa stea acasa daca-i delicata.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu idiotii din viata de zi cu zi este intamplatoare. Si se intampla zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu