sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Cand ...?

Nici n-ai ajuns bine la a treia intalnire, ca imediat apare intrebarea. De cele mai multe ori de fata cu el, ca doar in orice familie/cerc de prieteni exista o persoana binevoitoare:
- Auzi, dar voi cand faceti nunta?
Ce sa ne cunoastem mai bine, ce sa mai copilarim putin, intrebarea obsedanta e in urechea ta, o auzi zilnic de n-spe mii de ori.

Apare si momentul mult visat, in special de mame. Nici nu s-a uscat cerneala de pe certificatul de casatorie ca vine intrebarea cand:
- Da' un bebe cand faceti?
Ce sa calatorim putin, sa gustam viata-n doi, nu! Bebe! Acum! Ca abia atunci incepi sa traiesti.

Apare el, primul copil si-ti schimba viata complet. Nu mai stii cand e noapte, cand e zi, ce-i aia o masa, ce-i aia o zi de rasfat ca iar ploua cu intrebari:
- Da' un fratior sau o surioara? Cand?

Si sa zicem ca vine si numarul 2. Se nimereste ca numarul 2 sa faca pipi exact ca numarul 1. Te-ai consolat de multa vreme, chiar e mai misto asa, aceleasi hainute, vor avea mai multe in comun. Nici n-apuci sa nasti copilul ca apare intrebarea:
- Da' o fetita cand faci?

Eu m-am oprit la acest cand. Dar dac-ar fi sa urmeze o fetita sunt convinsa ca va spares un nou cand. Oare ce cand ar fi?

Un comentariu:

  1. :))) Cand va vorbi, cand va merge la scoala, cand il/o dai la sport/limbi exotice/catarat in palmieri, la ce scoala/liceu merge si de ce, cand se marita/insoara si cu cine si de ce, cand te face bunica, cand zboara pe luna...?

    RăspundețiȘtergere