sâmbătă, 6 iulie 2019

Paradis land, parc de aventura si escape room pe litoral

Aveam de omorat cateva ore bune pana la plecarea spre casa. Deja copiii se plictisisera de receptia hotelului, afara era o caldura insuportabila, asa ca ne amintim ca parca era un parc de aventura prin apropiere. Luam un pliant de la receptie si pornim catre aventura.

Situat in Neptun, pe strada Plopilor se gaseste un parc de aventura. Pe langa cele 14 trasee cu diverse grade de dificultate, in parc se mai gaseste un loc de joaca pentru copii, 2 trambuline, 1 perete de escalada, 3 camere escape, tir cu arcul si air soft. Si biciclete, pentru cei ce doresc o plimbare prin padurea Comorova.







Tarifele sunt obisnuite ca pentru orice parc de aventura. Pentru vizitatori se plateste intrarea, 5 lei de persoana. Copiii mai mici de 4 ani intra gratuit. 



Dupa ce am platit am primit toti bratari, care trebuie purtate pe perioada cat stati in parc. Pe bratarile copiilor s-a trecut ora de iesire (2 ore jumatate de la terminarea instructajului).





Traseele sunt interesante, in 2 ore copiii au facut 6-7 trasee. Sunt restrictii de varsta si inaltime, descrierea fiecarui traseu aici.





Mi-a placut ca exista activitati si pentru cei mici: un traseu de aventura si o mini tiroliana, pot fi folosite de la 2 ani. Tot pentru micii exploratori se gaseste un loc de joaca si 2 trambuline (pentru trambulina se plateste 5 lei / 15 minute).

Singurul lucru neplacut: multimea de insecte. Dar pentru asta exista Autan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu