joi, 1 ianuarie 2015

Regatul lui moş Crăciun

Ce este: un parc de distracții interior, dedicat sporturilor de iarnă şi, după cum îi spune numele, şi lui moş Crăciun.

Unde este: lângă serviciul de înmatriculări (DRPCIV) din Pipera, a doua alee (sens dinspre metrou Aurel Vlaicu) pe stânga. Nu se vede bine dinspre stradă, ideea e să nu treceţi al doilea pod.

Cum ajung: se poate ajunge cu metroul până la Aurel Vlaicu şi de acolo pe jos în 10-15 minute. Dacă preferați mijloacele de transport în comun de suprafață puteţi lua 135 sau 112 şi coborâţi la DRPCIV, sau tramvaiul 5 până la Mall Promenada.

Când pot merge: programul îl găsiţi pe site, momentan e afişat până la începutul lui februarie, de miercuri până duminică între 12 şi 20.

Cui se adresează: copiilor şi adulţilor cu suflet de copil. Unele sunt limitate (de la 4 ani sau sub 18), dar cu siguranță nimeni nu se va plictisi.

Cât costă: Pentru adulţi - 25 lei de persoană. Pentru copii tariful depinde în funcție de zi de weekend/sărbătoare legală - 50 lei şi zi obişnuită - 35 lei. Plăteşti intrarea şi te poţi da în tot ce vrei, cât vrei. Dacă vi se face foame sau sete sau chef de ceva dulce există un loc amenajat de unde puteți cumpăra, o masă pe săturate ar fi pe la 20-25 lei de persoană, un suc la 7 lei. Iar la căsuţe se găsesc dulciuri diverse şi înghețată.

Ce pot face: te poţi da cu schiurile sau cu sania, te poţi da cu colacul pe derdeluş, poţi patina, poţi asista la spectacole de magie sau teatru, poţi participă la ateliere, poţi face o plimbare cu trenuleţul sau să dai o tură cu caruselul. Mai există carting cu maşini cu pedale, trambuline, perete de căţărat şi spaţii de joacă gonflabile.

Bine de ştiut: nu vă îmbrăcaţi prea gros, înăuntru e destul de cald.
Cât despre geci, paltoane, există o garderobă unde le puteţi lăsa.

Mai multe informații aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu