marți, 24 decembrie 2013

Secret Santa Reloaded

Ştiu, Secret Santa s-a terminat de mult, iar sunt în urmă cu postările. Dar vorba ceea, mai bine mai târziu decât niciodată, ia să povestesc cum e să cumperi un cadou inutil cu 50 lei, să se amuze şi corporatiştii timp de 2 ore, jucându-te de-a moş Crăciun.

Da, din fericire bugetul a rămas tot 50 lei. Sper să rămână aici multă vreme de-acum încolo. Dacă tot e să primeşti prima chestie de pe tarabele de lângă metrou care-i sare unui nefericit coleg care a avut ghinionul să extragă numele tău, măcar să nu cheltui o avere pentru asta.

Ca de obicei, pe primul loc s-au aflat eşarfele, fularele şi alte articole din categoria asta. Că tot e sezonul, şi pentru că nu foloseşti eşarfa roză de anul trecut, poate o foloseşti pe asta verde de anul ăsta.

Pe locul 2, cadou inspirat pentru orice el: băutura. Aproape fiecare el din echipă a primit o sticlă de ceva, fie un vin, completând un fular sau o pereche de mănuşi, fie o sticlă mai tare.

Pe locul 3 a fost cadoul pentru ele: un săpun, un gel de duş, o loţiune de corp. Împreună, separat, combinate cu o eşarfă.

În rest s-au primit cărţi, ceaiuri, jocuri. Nimic extraordinar, nimic personal, niciun "wow, exact asta-mi doream de Crăciun!". Doar chestii generale, pe care nu ţi le doreşti, care poate nu-ţi sunt utile, dar aşa, să ne jucăm puţin.

Oare dacă bugetul ar fi de 100 lei, ce ar fi pe primul loc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu